Portál megoldások

A portálok segítségével a dokumentumkezelés a vevÅ‘k és szállítók között egy semleges WebEDI-iparági platformon zajlik, a kereskedelmi iparban pl. az iMartOne-on keresztül.

A portál-megoldások központi aspektusa a Community-gondolat. A dokumentumkezelés egy semleges, iparágra specializáls portálon keresztül lehetÅ‘vé teszi, hogy egy iparág szállítói egy központi portálon keresztül több ügyféllel WebEDI kapcsolatot tartsanak fent.

Néhány elÅ‘ny:

  • Új üzleti partnerek gyors integrációja egy központi iparági platformon keresztül
  • Magas szállítói elfogadottság, mivel a szállítók a WebEDI megoldással minden partnerüket elérik
  • Nincsenek implementációs költségek sem vevÅ‘i, sem szállítói oldalon, mivel a megoldás üzemeltetése a SEEBURGER számítóközpontjában zajlik.

iMartOne - a független WebEDI portál kereskedÅ‘házak számára

Az iMartOne® egy semleges WebEDI portál a kereskedelmi iparág számára. LehetÅ‘vé teszi a sok, kisméretű szállítóval rendelkezÅ‘ konszern és kereskedÅ‘ház számára, az üzleti folyamatok dokumentumainak vállalati szintű elektronikus cseréjét az interneten keresztül. A cél egy 100%-os szállítói integráció.

Az iMartOne különösen érdekes, amikor:

  • Az elektronikus adatcsere (EDI) megvalósítása a kis szállítói méretek miatt nem térülne meg, a költség-haszon-hatás kis vállalatok számára nem áll fenn
  • A szállítók a kereskedelmi vállalatoknál működésben lévÅ‘ megoldások sokfélesége miatt ugyanúgy sok rendszer használatára kényszerülnek

Az iMartOne mind Outsourcing, mind ASP-modell szerint üzemeltethetÅ‘ megoldás.

Az iMartOne előnyei

Az iMartOne jelentÅ‘s költségmegtakarítást eredményez a következÅ‘k által:

  • Gyorsabb szállítói-összeköttetés/integráció kis szállítókkal a SEEBURGER kereskedelmi láncokkal folytatott szoros együttműködésének köszönhetÅ‘en
  • Nincs bevezetési költség mind a kereskedÅ‘k, mind a szállítók számára
  • Gyors piacrakerülés a vonzó flatrate-nek köszönhetÅ‘en

A vezetÅ‘ vállalatok, mint a SPAR, METRO, TESCO, bauMax, Karstadt, Markant, vagy az Edeka már sikeresen használják az iMartOne-t a teljes partnerintegráció megvalósítására.

Webedi
E-számla
Rendelésfogadás
EDI számlázás